Brugte pallerammer – også kaldet pallesider

Vores brugte pallerammer / pallesider er hele og funktionsdygtige, dog med lettere brugsspor såsom for eksempel vejrbidt træ, en afslået flis eller lidt mærker. De fleksible rammer benyttes til opbevaring og transport af produkter pakket på en europalle, og de stærke stålbeslag på rammen medvirker til en stabil og sikker emballageløsning.

Salg af brugte pallerammer

Opskriften på en nem og pladsbesparende transportkasse

Lav en bund ved at lægge en masonitplade i størrelsen 750×1150 mm oven på EUR-pallen, anvendt det antal pallerammer som godset kræver, læg en krydsfinerplade på som top og vupti – så har du en velfungerende transportkasse i netop den højde, som du har brug for.

Skal pallerammerne indgå i en opbevaringsløsning, kan vi tilbyde stabelhjørner, som nemt monteres uden brug af værktøj. Herved kan EUR-paller med pallerammer stables oven på hinanden, selvom der ikke benyttes låg på pallerammen.

Eksporterer du til lande udenfor EU

Så er det vigtigt, at din træemballage er varmebehandlet i henhold til ISPM 15. Det har vi helt styr på, så bare spørg os. Vores brugte pallerammer kan leveres både med og uden ISPM-15 varmebehandling, så giv os et kald, så vi kan finde den rigtige løsning til dig.Vi er naturligvis også leveringsdygtige i nye pallerammer.

Relaterede produkter: