Daniel Thisted Campanella

Månedens profil er Daniel Thisted Campanella, som netop er blevet udlært som handelsassistent inden for salg – som den første elev i STEA’s historie. Hans indsats til fagprøven blev belønnet med et flot 12-tal, og titlen er nu opgraderet fra Trainee til Sales Coordinator. Daniel knokler for at yde vores kunder den bedste service i håndteringen af deres ordrer, samtidig med at han disponerer lastbilerne ved ferie osv.

Det, at jeg fik chancen for at arbejde for STEA A/S, var en milepæl i mit liv. Det var en mulighed for et nyt netværk og for at tilegne mig egenskaber indenfor diverse arbejdsområder. Gennem min elevtid hos STEA A/S har jeg lært en masse om, hvad det vil sige at begå sig på arbejdsmarkedet. Min tid som elev har været lærerig, og den har i høj grad været med til at udvikle mig som person.”

Især koordineringen mellem de forskellige interessenter finder Daniel særlig spændende. Hans elsker udfordringen med at få de enkelte elementer til at klappe, så han kan nå de forskellige deadlines.

I sin fritid er Daniel aktiv i den lokale fodboldforening, han spiller guitar, og ellers elsker han at slappe af til gode serier.

 

Tre skæve fra Daniel:

  1. Jeg værdsætter klassiske møbler samt et godt håndværk, og jeg er villig til at bruge tid på at finde det rigtige.
  2. Musik har længe været en del af mit liv, og min største oplevelse var under U21 EM i fodbold, hvor jeg sammen med en kammerat var DJ på samlepladsen.
  3. Jeg er meget allergisk overfor pastinakker! Det siger jeg i hvert fald til alle…