Vi lancerede i maj måned en sommer konkurrence på vores Facebook side, hvor man kunne vinde 10 stk. nye eur paller, 2 stk. nye DS ½ paller samt pallehynder hertil. Man kunne herefter lave sin helt egen pallesofa – eller andet kreativt.

Selvom sommeren ikke har været til at prale af endnu, i hvert fald sammenlignet med sidste år, var interessen ganske overvældende. Vi havde over 300 deltagere, hvor langt de fleste kommenterede med, at en pallesofa som loungesæt på terrassen virkelig var tiltalende.

Den heldige vinder blev udtrukket til at være Kenneth Gustavsen fra Fyn, der nu ser frem til at bygge sin egen pallesofa af STEA paller. Han har efterfølgende udtalt:

”Jeg må indrømme, at jeg blev ret overrasket, da STEA pludselig kontaktede mig for at sige, at jeg var den heldige vinder. Man tænker jo oftest om sådanne konkurrencer, at der enten ikke udtrækkes nogen vinder, eller chancen for at vinde er så minimal, at det derfor hurtigt går i glemmebogen igen. Men nej, denne gang var det mig der var heldig, og jeg ser frem til, at få gjort godt brug af præmien særligt sommeren over.”

Vi har fået lovning på et billede af opsætningen senere, som vil blive postet på vores Facebook side. Følg derfor med på vores side for at se, hvordan Kenneth har sammensat præmien – måske du selv kan blive inspireret.