NYE EUR-PALLER – en stærk standardløsning

EUR-paller / Europaller er ikke udstyret med tekniske finesser, lækre gadgets eller et fancy design, men alligevel er der i dag ca. 450 mio. paller i omløb verden over.

Med sin stabile opbygning er EUR-pallen udviklet til at kunne bruges igen og igen, og Europaller regnes derfor som den mest effektive godsbærende løsning til dato. En standardløsning, hvor fremstilling og reparation af pallerne kontrolleres af Bureau Veritas, så du er sikret stærke paller af høj kvalitet til håndtering af dit gods.

Fødevare- og medicinalindustrien har høje krav til hygiejne og benytter bl.a. nye EUR-paller til deres produkter. En ny Europalle er af højeste kvalitet og produceres af anerkendte producenter, hvilket sikrer dine varer de bedste forhold under opbevaring og transport.

Vi har altid nye EUR-paller på lager, så går tingene pludselig stærkt, eller havde du pludselig glemt alt om paller, kan vi dække dit akutte behov i løbet af kort tid.

Overvejer du, om nye EUR-paller matcher dine behov, så slå lige på tråden på 75 77 33 55. Så kigger vi på sagerne og får strikket den bedste løsning sammen til dig. Vi har også mulighed for at leverer brugte Europaller.

Nye Europaller

Relaterede produkter: