Pallerammer

Har du brug for en god opbevaringsløsning? Eller et effektivt og optimalt middel til at transportere gods med? Hos STEA har vi et stort og varieret udvalg af pallerammer af højeste kvalitet, som lever op til alle krav og regler på området.

Vi er en professionel leverandør og samarbejdspartner, som går langt for at tilbyde og skræddersy de bedste løsninger for vores kunder. Er du derfor ikke sikker på, hvilke pallerammer der opfylder dit og virksomhedens behov bedst, stiller vi os naturligvis til rådighed, så du ikke skal lade dig nøjes.

Salg af brugte pallerammer

Brugte pallerammer

Brugte, men fuldt funktionsdygtige pallerammer til hel- og halvpaller. Læs mere

Kontakt os i dag!

Optimal opbevaring eller transport med pallerammer

Med pallerammer fra STEA kan du bygge din egen transportkasse eller skabe optimale opbevaringsløsninger på dit lager. For uanset hvilke opmagasineringsmuligheder du har, giver pallerammerne dig den optimale opbevaring, da du kan stable dem og dermed udnytte lagerpladsen ideelt. Til en opbevaringsløsning kan vi endda tilbyde stabelhjørner, som nemt kan monteres uden værktøj. Dermed kan europaller med pallerammer stables, selvom du ikke benytter dig af et låg.

Har du i stedet for øje at benytte dig af pallerammer til transport, kan vi anbefale dig at lægge en masonitplade i størrelsen 750×1150 mm på europallen samt anvende det antal af pallerammer, som dit gods kræver. Med en krydsfinerplade som top har du en velfungerende transportkasse.

Pallerammer er dermed meget fleksible i brug.

Nye og brugte pallerammer

For at kunne give dig noget forskelligt at vælge imellem, har vi både nye og brugte pallerammer liggende på lager. Vi har gennem årene erfaret, at det ikke altid er nødvendigt for vores kunder med nye pallerammer – har du fundet ud af, at det heller ikke er det for dig, er der mange penge at spare.

Fabriksnye pallerammer

Vores fabriksnye pallerammer er ét-brætsrammer af højeste kvalitet. Med de stærke 1,25 mm hjørnebeslag er det nemt at montore pallerammen på din EUR-palle, så du hurtigt kan skabe en kasse, der giver dit gods en rigtig god beskyttelse. Pallerammerne kan ligeledes monteres oven på hinanden, så du nemt kan tilpasse størrelsen af din kasse til indholdet. Vi anbefaler en masonit eller hdf-plade som bund i kassen, mens krydsfiner eller spånplade fungerer godt som top.

Har du brug for opdeling af pallerammen, kan vi anbefale vores skillerum i krydsfiner.

Ved opbevaring kan pallerammerne foldes sammen, så de fylder minimalt.

Alle nye pallerammer er som standard ISPM-15 varmebehandlede og fås både i standard- og specialmål, med og uden påtrykt logo. Kræver dit gods ekstra stærke beslag, er vi også leveringsdygtige i pallerammer med både 1,5 og 2,0 mm beslag.

Brugte pallerammer

Hvad angår vores brugte pallerammer, kan du både få dem til hel- og halvpaller. Selvom de er brugte, er de fortsat fuldt funktionsdygtige. Den eneste forskel fra de nye pallerammer er, at de kommer med lettere brugsspor såsom mærker eller vejrbidt træ.

Pallerammer produceret efter mål

Det er vigtigt for os at nævne, at vi har alle de dimensioner, som du end måtte ønske dig. Det betyder med andre ord, at du både kan få pallerammer efter standardmål, ligesom vi kan tilbyde dig specialrammer produceret efter mål.

Vi har et ret stort udvalg af pallerammer. Skulle udvalget ikke passe til dine behov, kan vi producere dem i de mål, du har brug for. Som kunde hos os er du derfor ikke begrænset til standarder – vi kan hjælpe dig uanset, hvad du har brug for.

Brug for hjælp? Udfyld formularen, så kontakter vi dig!