Letvægtspallen – det miljøbevidste valg

Inspireret af de stigende bekymringer om miljøet på verdensplan, har vi i tæt samarbejde med tyske ingeniører udviklet en innovativ palle. Pallen bygger på den hidtil bedste kombination af miljøbevidsthed og funktionalitet i branchen.

Vi er stolte af, at vi, som de eneste på det danske marked, nu kan tilbyde denne topmoderne letvægtspalle, der findes i standardmålene 1200×800 mm. og 800×600 mm og med samme funktion som almindelige EUR paller.

Pallen med standardmål 1200×800 mm. vejer kun 5,2 kg. og har en belastningsevne på op til 1 ton. Der kan ligeledes være stakket 100 stk. af denne på 1 m2, hvilket også muliggøre, at en almindelig lastbil kan fragte 3200 stk. af gangen. Overfladen er ren og glat uden søm, skruer eller klammer. Den er tilmed modstandsdygtigt mod fugt.

Letvægtspallen opfylder alle internationale miljøkrav. Råmaterialerne stammer fra bæredygtigt skovbrug, hvilket underbygges af pallens PEFC og FSC certificeringer. Den er godkendt til transport på tværs af landegrænser ud fra den internationale ISPM15-standard.

Kontakt os på vores hovednummer, 75 77 33 55, eller via vores kontaktformular, hvis der ønskes yderligere informationer om pallen.

Relaterede produkter: