A-PALLER – brugte, godkendte Europaller

Bare fordi en EUR-palle er brugt, er den ikke ubrugelig. Den er nemlig lavet til at blive brugt rigtig mange gange. I gennemsnit bruges en Europalle 7-8 gange i dens levetid, så det er altså stærke sager, vi har med at gøre. Og genbrug er godt – det er godt for bundlinjen, det er godt for miljøet og det er dermed ekstra godt for dig.

Brugt EuropalleA-paller kan godkendes i ethvert byttesystem

Vores bedste kvalitet inden for brugte EUR-paller kalder vi for A-paller. Fuldt funktionsdygtige EUR-paller, som kan godkendes i ethvert byttesystem, fordi de lever op til alle EPALs strikse kvalitetskrav. Pallerne er sorteret af vores erfarne medarbejdere, som dagligt håndterer flere tusind paller på et af vores professionelle pallesorteringsanlæg. Herved kan vi garantere, at det er paller af fineste slags, og det kan vi godt lide. Så kan du nemlig trygt overlade det med træemballage til os, og så kan du tage dig af sjovere ting.

Husk varmebehandlede EUR-paller ved eksport uden for EU

Eksporterer du varer til Norge eller andre lande udenfor EU skal du huske at bruge varmebehandlede paller. Ellers risikerer du, at dine varer stoppes i tolden med en efterfølgende stor regning for returnering af godset.

Vi kan meget mere end bare paller

Vi er selvfølgelig specialister i paller og anden træemballage, samt brugte som nye pallerammer. Vi deler også gerne ud af vores viden omkring en samlet logistikløsning. Vi har mange gode ideer i ærmet til at optimere dit emballageflow. Vidste du fx, at vi køber brugte EUR-paller? Eller sorterer dine brugte EUR-paller og køber de paller, som du ikke ønsker retur igen?

Kontakt os på 75 77 33 55 eller send en mail, så strikker vi gerne den helt rigtige emballageløsning sammen til dig. Så kan du spare tid, penge og besvær, og vi får lov at gøre det, som vi er bedst til

Kontakt os her

Relaterede produkter:

Udfyld formularen for hjælp – så kontakter vi dig!