Brugte pallerammer eller pallesider

Vores brugte pallerammer / pallesider er hele og funktionsdygtige, dog med lettere brugsspor såsom for eksempel vejrbidt træ, en afslået flis eller lidt mærker. De fleksible rammer benyttes til opbevaring og transport af produkter pakket på en europalle, og de stærke stålbeslag på rammen medvirker til en stabil og sikker emballageløsning.

Opskriften på en nem og pladsbesparende transportkasse

Lav en bund ved at lægge en masonitplade i størrelsen 750×1150 mm oven på EUR-pallen, anvendt det antal brugte pallerammer som godset kræver, læg en krydsfinerplade på som top og vupti – så har du en velfungerende transportkasse i netop den højde, som du har brug for.

Skal de brugte pallerammer indgå i en opbevaringsløsning, kan vi tilbyde stabelhjørner, som nemt monteres uden brug af værktøj. Herved kan EUR-paller med brugte pallerammer stables oven på hinanden, selvom der ikke benyttes låg på pallerammen.

Salg af brugte pallerammer

Eksporterer du til lande udenfor EU

Så er det vigtigt, at din træemballage er varmebehandlet i henhold til ISPM 15. Det har vi helt styr på, så bare spørg os. Vores brugte pallerammer kan leveres både med og uden ISPM-15 varmebehandling, så giv os et kald, så vi kan finde den rigtige løsning til dig. Vi er naturligvis også leveringsdygtige i nye pallerammer. Du kan også finde vores brede sortiment af pallerammer her.

Kontakt STEA i dag!

Relaterede produkter:

Brug for hjælp? Udfyld formularen, så besvarer vi hurtigst muligt!