Køb af paller

Køb af brugte paller

Er dit lager fyldt med brugte paller, som du ikke kan bruge? Synes du, at det er synd at køre dem på genbrugspladsen, da der er nogle flotte paller indimellem, der må kunne bruges til et eller andet? Så giver vi dig helt ret!

Vi udnytter nemlig pallerne helt ned til sidste træsplint, og vi er vilde med genbrug! Sådan kan vi hjælpe dig med at få frigivet lagerplads, måske du kan tjene lidt penge, og vi hjælper alle med at passe bedre på miljøet.

Kontakt os i dag!

Vi modtager årligt flere hundrede tusind paller fra diverse virksomheder, der ikke aner, hvad de skal stille op med dem. Vi afhenter pallerne hos dig og afhængig af standen, sorterer vi dem op og afregner pr. sorteret palle. Er pallerne i så dårlig stand, at det ikke længere kan betale sig at reparere dem, men fri for plastik og diverse forureninger, kan vi flise pallerne og bruge dem i det flisfyrede varmeværk, som leverer varme til hele Engesvang by.

Vi afhenter med et fast interval, eller I ringer, når det er tid til afhentning. Giv os et kald og hør, hvordan du kan få ryddet op på lageret samtidig med, at du bidrager til et bedre miljø – det må da være en win-win!

Har du en forespørgsel? Så kontakt os her: