Inspireret af de stigende bekymringer om miljøet på verdensplan, har vi I samarbejde med tyske ingeniører udviklet den hidtil bedste kombination af miljøbevidsthed og funktionalitet i branchen.

Vi er stolte af, at vi som de eneste på det danske marked, nu kan tilbyde denne topmoderne letvægtspalle, der findes i de normale EUR palle mål 1200×800 mm. og 800×600 mm.

1200×800 mm. pallen vejer kun 5,2 kg. og har en belastningsevne på op til 1 ton. Der kan ligeledes være stakket 100 stk. af denne på 1 m2, hvilket også muliggøre, at en almindelig lastbil kan fragte 3200 stk. af gangen. Overfladen er ren og glat uden søm, skruer eller klammer. Den er tilmed modstandsdygtigt mod fugt.

Letvægtspallen opfylder alle internationale miljøkrav og alle råmaterialerne stammer fra bæredygtigt skovbrug. Den er godkendt til transport på tværs af landegrænser ud fra den internationale ISPM15-standard. Summeret op, så minimere denne palle mængden af affald.

Kontakt os på vores hovednummer, 75 77 33 55, eller via vores kontaktformular, hvis der ønskes yderligere informationer om pallen. Vi er stolte af at snakke om den.