Tesfamichael Hagos Weldegiorghis

Denne udgave af “Medarbejder i  fokus” er Tesfamichael Hagos Weldegiorghis. Michael, som vi i daglig tale kalder ham, startede i et praktikforløb hos os d. 19 marts 2018. Vi opdagede hurtigt Michaels kvaliteter og vigtigst af alt, hans ivrighed efter hele tiden at lærer nyt. Dette resulterede i en fastansættelse d. 16 april 2018.

I november 2018 bestod Michael gaffeltruck certifikat kursus B, hvilket betød, at der åbnede sig endnu flere nye opgaver op for Michael, som er mødt med flot gåpåmod.

Lige fra min første arbejdsdag hos STEA, har jeg kun mødt venlige og hjælpsomme kollegaer. Det betyder, at jeg går glad på arbejde hver dag. Jeg har også fået en god forståelse for arbejdssikkerhed og vigtigheden deraf. Mine gode venner Mengsteab og Biemnet arbejder også for STEA nu, og jeg har hjulpet dem med at falde til i deres nye job på bedste vis.”

Siden Michaels start hos STEA, har han tilegnet sig en stor viden om de mange forskellige palletyper vi operere med, samt hvilke træsortere der bruges til hvad og hvorfor. Tilmed har Michael også fået en rigtig god forståelse for hvordan et lager organiseres og hvorfor tingene netop gøres som de gør.

I sin fritid går Michael meget op i sport, hvor hovedsageligt fodbold optager meget af hans fritid. Hans største talent findes dog givetvis inden for løbeverdenen, hvor han er en rigtig hurtigløber, der tilmed har vundet flere medaljer på højt niveau i denne disciplin.