Trine Weiss

Trine startede hos STEA i 2011 og er derfor, på trods af sin unge alder, en af dem med flest STEA-år på bagen blandt sine kollegaer. Kort efter sin opstart som administrativ kontormedarbejder tog hun sideløbende med fuldtidsarbejdet en kontoruddannelse, hvorfor hun blev i stand til at håndtere endnu flere opgaver end hidtidig.

Derfor sidder Trine i dag og styrer blandt andet fakturering, lønudbetaling og indkøb af diverse kontorartikler. Hun sidder på kontor sammen med sin partiner-in-crime og gode kollega Karen Viinberg, og vi har til dags dato ikke gået igennem en hel dag, hvor resten af kontoret ikke har hørt mindst ét højlydt, yderst genkendelig og meget smittende latter fra deres afdeling.

”Som mine efterhånden 8 år hos STEA ganske fint afspejler, så nyder jeg hver evigt eneste arbejdsdag hos STEA, selvom det selvfølgelig ind i mellem går stærkt og vi må løbe lidt for at nå det hele. Jeg går meget op i at have et positivt mindset, som jeg bruger til at klare mine arbejdsopgaver med, og håber samtidig, at det kan smitte positivt af på mine kollegaer. Det er sådan jeg tror, at man både arbejder bedst samt opnår de bedste resultater”

Når Trine ikke er hos STEA, bruger hun store dele af sin tid med familien, men er også yderst aktiv i form af løb- og cykelturer samtidig med, at det lokale fitnesscenter flittigt bliver besøgt. Hun nyder også at opleve verden, og rejser derfor ud lige så tit som det kan passe ind.