Andreas Bruun Rasmussen

Andreas havde sin første arbejdsdag hos STEA i Engesvang d. 5 september 2016, hvor han startede som handelselev. Før det havde Andreas læst blandt andet en HHX og Finansøkonom. I elevperioden havde han sine daglige arbejdsopgaver i ordreafdelingen, mens han sideløbende blev lært op i hele salgsprocessen af dygtige kollegaer.

Andreas blev efter endt elevperiode i september 2018 fastansat hos STEA, og arbejder nu hovedsageligt i indkøbsafdelingen samt står for diverse projekter – alt lige fra hjemmesidearbejde til produktionsoptimering.

”Jeg er den dag i dag utroligt glad for, at jeg valgte at blive elev hos STEA, og ligeledes meget taknemmelig for, at jeg fik muligheden. Jeg har lært rigtig meget, alt lige fra salg til indkøb til projekthåndtering over min efterhånden 3 årige periode. Ligeledes har jeg fået mulighed for tidligt ansvar og rykket mig både fagligt og personligt. STEA er en fremragende arbejdsplads, med nogen skønne kollegaer, hvor man virkelig får rum og plads til at udvikle sig.”

I  fritiden går Andreas meget op i sport, herunder særligt fodbold, samt jagt og fiskeri. Han holder generelt meget af at være ude i naturen, og rejser gerne efter nye oplevelser i forbindelse med hans hobbyer.