Claus Voetmann

Claus startede hos STEA i september 2016 som indkøber, og sidder til dagligt i vores afdeling i Engesvang. Claus er i besiddelse af stor erfaring og viden om træverdenen, som vi alle nyder godt af. Derfor står han også primært for anskaffelsen af alt special træ til enten vores produktion til videre bearbejdning eller som færdigvarer direkte til vores lagrer i Danmark.

Claus er blevet en rigtig ekspert inden for branchen. Han har været i byggemarkeds- og trælast branchen i mere end 20 år, og har tilmed tidligere haft sit eget byggemarked og trælast. Claus har også opbygget stor erfaring inden for værktøj, beslag, VVS og maling.

”I indkøb gør vi vores bedste for at finde de rette produkter til vores produktion og kunder – både fra danske og udenlandske leverandører. Særligt kvaliteten af produkterne er vigtig for os, ligesom det at efterleve samtlige standarder/certifikater ved køb af råtræ til fulde. Det gør sig selvfølgelig gældende ved køb både inde og uden for landets grænser”

I sin fritid bruger Claus tiden med sin familie, og nyder at tage en weekend i sommerhus. Ligeledes holder han af at gå lange turer langs stranden og havet, da det virkelig giver energi til sjælen.