Lærke Sandra Olsen

Lærke er et helt nyt ansigt her hos STEA, i det hun startede som administrations trainee i september måned.  Hun er oprindeligt uddannet pædagogisk assistent, men har altså valgt en helt ny karrierevej. Det er selvfølgelig en beslutning vi er rigtig glade for hos os, da vi dermed kan få glæde af hende.

Lærke er STEA’s 3. elev, men den første i den administrative afdeling. Hun sidder derfor til dagligt sammen med kollegaerne Karen og Trine, der ligeledes står for hendes oplæring i diverse STEA procedurer. Lærke er dog en yderst kompetent tilføjelse til teamet, hvorfor hun hurtigt har fået frie hænder til diverse opgaver.

”Jeg er blevet modtaget rigtig godt af rare og dygtige kollegaer. Modtagelsen har resulteret i en meget gnidningsfri opstart for mig, som har betydet, at jeg lynhurtigt har kunne fokusere fuldt ud på mine arbejdsopgaver.”

Alt Lærkes fritid bliver brugt med hendes mand og deres børn. Af fritidsaktiviteter nyder hun at dyrke motion, b.la. vandaerobic, men slapper også af og til af med et spil banko samt hygge i hendes køkkenhave.